Παίκτης της Νέας Αρτάκης ο Κριεμάντι!
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Τζένγκις Κριεμάντι έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Κοζάνη, Σαντορίνη, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και μέχρι πρότινος Πανθρακικό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Τζένγκις Κριεμάντι έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Κοζάνη, Σαντορίνη, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και μέχρι πρότινος Πανθρακικό.
Μάλιστα, πριν μια διετία ο Κριεμάντι είχε σκοράρει στην έδρα της Νέας Αρτάκης, για το 0-1 του Νέου Κεραμιδίου στο τελικό 1-1 στην Εύβοια, που χάρισε ουσιαστικά την ιστορική άνοδο στην ομάδα της Πιερίας, αφού κράτησε το αβαντάζ τίτλου την προτελευταία αγωνιστική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Ευβοιώτες:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή ΚΡΙΕΜΑΝΤΙ ΤΖΕΝΓΚΙΖ και έναρξη συνεργασίας του για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2025 – 2026 στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο 24χρονος ΤΖΕΝΓΚΙΖ ΚΡΙΕΜΑΝΤΙ αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και επιθετικός και αγωνίστηκε την φετινή χρονιά με την ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν μεταξύ άλλων και με τις ομάδες των ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ( SL2 & Γ’ Εθνική Πρωταθλητής ) ΚΟΖΑΝΗ , ΠΙΕΡΙΚΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ .
Του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία , δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί .
Καλώς όρισες ΤΖΕΝΓΚΙΖ στην ομάδα μας!
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.».











