Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο
Α’ Φθιώτιδας: Κρίσιμες «μάχες» στην 20η αγωνιστική
Η δράση συνεχίζεται στην Α’ Φθιώτιδας με την 20η αγωνιστική να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στη μάχη της παραμονής.

Η δράση συνεχίζεται στην Α’ Φθιώτιδας με την 20η αγωνιστική να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στη μάχη της παραμονής.
Τα παιχνίδια του Σαββάτου (28/03) αναμένεται να κρίνουν πολλά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις και σημαντικά βαθμολογικά διακυβεύματα.
Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής
- Μακρακώμη-Σπερχειάδα – Α.Ο. Στυλίς
- Α.Ο. Εθνικός Κομποτάδων – Παρνασσός Αμφίκλειας (16:00)
- Αταλάντη Α.Π.Ο. – Οπούντιος (16:00)
- ΑΠΣ Κηφισσός – Καλύβια ΑΕ Λαμίας (16:00)
- ΑΕ Μαλεσίνας 2008 – ΑΟ Καινούργιου (16:00)
- Θύελλα Μεγ. Βρύσης – Άρης Αγ. Κωνσταντίνου (16:00)
Μάχη κορυφής με φόντο τον τίτλο
Ο πρωτοπόρος Κηφισσός (47β.) υποδέχεται τα Καλύβια και θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα απέναντι στη Μαλεσίνα (42β.), η οποία έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στο Καινούργιο.
Ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου (41β.) δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Θύελλα Μεγ. Βρύσης και έχει την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην κορυφή.
Ενδιαφέρον στη μεσαία ζώνη
Ο Παρνασσός (37β.) φιλοξενείται από τον Εθνικό Κομποτάδων, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί αλλά και παγίδες, ενώ ο Οπούντιος (31β.) θέλει να εκμεταλλευτεί την αναμέτρηση με την Αταλάντη.
«Καίγονται» για βαθμούς οι ουραγοί
Στη μάχη της ουράς η Θύελλα Μεγ. Βρύσης ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη.
Η 20η αγωνιστική αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς κάθε βαθμός πλέον μετράει στη διαμόρφωση της τελικής κατάταξης.











