Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έδωσε τη λύση ο Κούτσικος στην Προοδευτική!

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Προοδευτική Λάρυμνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Προοδευτική Λάρυμνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Ένα γκολ του Ζαχαρία Κούτσικου στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε τη νίκη στην Προοδευτική Λάρυμνας με 2-1 σκορ και ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Σαλαπάτα αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπαρκώση να σκοράρει στο 19΄του αγώνα λίγο πριν το ημίχρονο ισοφαρίστηκε από τον Ολυμπιακό. Το γκολ της ισοφάρισης για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχε ο Κοχλιός στο 44΄του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Όμως, στο 78΄ο Ζαχαρίας Κούτσικος πέτυχε το γκολ που έψαχνε η Προοδευτική και πήρε το τρίποντο με 2-1 τελικό σκορ.

Οι δύο ενδεκάδες του αγώνα:

Προοδευτική Λάρυμνας (Σαλαπάτας): Πουλίτσας, Ντελής, Φιλίππου, Σκαμπαρδώνης, Γκανάς, Δάρρας, Μπαρκώσης, Mathias Da Silva, Φιλιππαίος, Πέππας, Κούτσικος

Έπαιξαν επίσης: Γιωργάς (87΄), Δάρρας Γ. (90΄)

Ολυμπιακός Λαμίας (Ανυφαντής): Γραββάνης, Ζάνι, Χαλκιάς, Τσιρίγκας, Κανάτσι, Σάλα, Αυγέρης, Δοσόπουλος, Κοχλιός, Μπακαλίδης, Μόσχος

Έπαιξαν επίσης: Μόσχος Γ., Σέχου Γ. (70΄), Σέχου Γ.  (85΄)

Διαβάστε επίσης

Back to top button