Ακόμη μία νίκη για τον Κηφισσό!
Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, η Δάφνη Λιβανατών υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον ΑΠΣ Κηφισσού.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, η Δάφνη Λιβανατών υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον ΑΠΣ Κηφισσού.
Η ομάδα του Γιάννη Σεφερλή πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα και ηγείται του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας και αυτή τη φορά πέρασε από την έδρα της Δάφνης Λιβανατών με 1-5 σκορ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Σινγκ, ο οποίος δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά πάμε να δούμε αναλυτικά το πως ήρθε αυτό το 1-5.
Στο 40΄του αγώνα ο Σινγκ βρίσκει δίχτυα για τον Κηφισσό, «σπάζοντας» την καλή αμυντική λειτουργία έως τότε της Δάφνης. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ο Ζαβός διπλασίασε τα τέρματα του Κηφισσού για να έρθει στο 58΄ και πάλι ο Σινγκ να γράψει το 0-3. Στο 63΄η Δάφνη του Δημήτρη Βέλλου έβγαλε αντίδραση και μείωσε σε 1-3 μ τον Μακρόπουλο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους «πράσινους».
Στο 69΄ο Λούσκας χρίζεται σκόρερ για το 1-4 έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ στο 77΄ήταν η σειρά του Τσιάμη να σκοράρει ο οποίος σημείωσε το τελικό 1-5.
Οι δύο ενδεκάδες του αγώνα:
Δάφνης Λιβανατών (Βέλλος): Ντελής, Γκορίτσας, Ανεστόπουλος, Στάικος, Μακρόπουλος, Δροσόπουλος, Garro, Ανεστόπουλος, Παπαθανασίου, Ντζιος, Ζερζεβούλης
Έπαιξαν επίσης: Μιχαλόπουλος (46΄), Σουροπάνης Ιωαν. (54΄), Σουροπάνης Β. (60΄), Πέτσας (87΄)
ΑΠΣ Κηφισσός (Σεφερλής): Καπερώνης, Ζιάκας Σ., Ζιάκας Αθ., Κοτρώτσος, Μαντάς, Ζαβός, Σινγκ, Ζιάκας Γ., Τσιάμης, Λούσκας, Μουζάκης
Έπαιξαν επίσης: Ζιάκας Αν. (25΄), Δημόπουλος (70΄), Ζήσης (70΄), Σκεντέρι (85΄), Καπερώνης Π. (85΄)