Νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο Στυλίδας!
Στο πλαίσιο της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ο Α.Ο Στυλίδας υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΔΑΚ Στυλίδας.

Στο πλαίσιο της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ο Α.Ο Στυλίδας υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΔΑΚ Στυλίδας.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός ότι είναι το μεγάλο ντέρμπι της Α΄Φθιώτιδας φέτος καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, είναι και το ντέρμπι της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Στο παιχνίδι της Στυλίδας, νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι όπου με δύο γκολ του Άγγελου Βαρυπάτη και του Κωνσταντίνου Κουφιώτη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 σκορ.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ ήταν ο Οπούντιος, ο οποίος κατάφερε μόλις στο 9΄ να προηγηθεί με τον συνήθη ύποπτο φέτος, Γιάννη Μαλέρδο. Ο επιθετικός των «πρασίνων» βρήκε για ακόμη μία φορά δίχτυα φέτος, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 66΄, ο Α.Ο.Σ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτός που το πέτυχε ήταν ο Άγγελος Βαρυπάτης ο οποίος με δυνατό πλασέ κατάφερε να κερδίσει τον Παπαμάρκου για πρώτη φορά στο παιχνίδι και να κάνει το 1-1.
Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα παραμείνουν στην ισοπαλία όμως στο 90΄ήρθε το γκολ του Κώστα Κουφιώτη να δώσει τη νίκη στην ομάδα του λιμανιού και το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Να σημειώσουμε, ότι μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε ανακοίνωση του Οπούντιου Μαρτίνου για την διαιτησία του αγώνα, την οποία μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ.
Οι ενδεκάδες του αγώνα:
Α.Ο Στυλίδας (Ζαλαώρας): Σίψας, Τσιλίκας, Κάντζαρης, Κουφιώτης Αλ. Κουφιώτης Κ., Κραβαρίτης, Βαρυπάτης Χρ., Αργύρης, Πατσαρούχας, Βαρυπάτης Αγγ., Ζωγράφος
Έπαιξαν επίσης οι: Καραγεώργος (62΄), Μπισμπιγιάννης (78΄)
Οπούντιος Μαρτίνου (Καραμέρης): Παπαμάρκου, Κηρολίβανος, Καρατσιώλης, Καραμπάς, Λελούδας, Σέττος, Μαλέρδος, Ψαρράς, Αλεξίου, Πέππας, Γκιρίτι
Έπαιξαν επίσης οι: Σκέντος (79΄), Μαγγαφάς (85΄)