Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μία ανάρτηση “βάζει φωτιά” σε Παναθηναϊκό και Τετέ!

Μία ανάρτηση, ένα όνομα και ένα emoji.

Ο Εκρέμ Κονούρ… άφησε υπονοούμενα για μετακίνηση του Τετέ στην Σαουδική Αραβία, κάτι που φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος που πρόσφατα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τον Μπερναρντέσκι… χτύπησε ξανά, με μια ανάρτηση που δεν μοιάζει να έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο Κονούρ δημοσίευσε μια φωτογραφία του Τετέ και με τα emojis που χρησιμοποίησε άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Φυσικά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε το καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο, παίρνοντας ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, με τους «πράσινους» να επενδύουν συνολικά σχεδόν 18 εκατ. ευρώ για να τον… δέσουν στην Αθήνα.

Ο Τετέ αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας φέτος και είναι αυτονόητο πως δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη περί αποχώρησής του, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την ανάρτηση του Κονούρ.

Δείτε την:

 

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button