Μέσα ο Αντέτζο… παραμένει το πρόβλημα με τον Μπλάζιτς!

Τα νέα της προπόνησης του ΠΑΣ Λαμία…
Η Λαμία συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει Ζωσιμάδων (4/11, 17:15), με τον Ντανιέλ Αντέτζο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο.
Κατά τα λοιπά ο Μάκης Χάβος έχει ως μοναδικό «πονοκέφαλο» τον Μάρκο Μπλάζιτς, που θα μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που αποκόμισε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό το προηγούμενο Σάββατο (27/10).
Αναφορικά με την αντικατάστασή του, η καλή κατάσταση του Βασιλαντωνόπουλου κάνει το σενάριο να παραμείνει στον άξονα ο Γιάννης Σκόνδρας ως δίδυμο με τον Ελίνι Δημούτσο ως το πιθανότερο, ενώ στην 11αδα θα επιστρέψουν όσοι πήραν «ανάσες» μεσοβδόμαδα, όπως ο Μπαράλες, ο Μπερτόλιο, ο Σαράνοφ και ο Επστάιν.
Άπαντες οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου, ενώ μετά το τέλος της ο Μακεδόνας προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει εν συνεχεία στα Ιωάννινα.
Μιάς και εμείς κάνουμε κακό στην ομάδα, το ρεπορτάζ της προπόνησης είναι από το gazzetta.gr











