Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

ΜΜΕ Βραζιλίας: «Δύσκολα θα έχει θετική έκβαση του Ελίασον στην Γκρέμιο»

Για ακόμα μια ημέρα στην Βραζιλία ασχολούνται με τον Νικλας Ελίασον ωστόσο όπως φαίνεται ακόμα και οι ίδιοι πλέον αντιλαμβάνονται πως με αυτά τα οικονομικά δεδομένα που προσφέρει η Γκρέμιο η μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Για ακόμα μια ημέρα στην Βραζιλία ασχολούνται με τον Νικλας Ελίασον ωστόσο όπως φαίνεται ακόμα και οι ίδιοι πλέον αντιλαμβάνονται πως με αυτά τα οικονομικά δεδομένα που προσφέρει η Γκρέμιο η μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Αυτή την φορά, είναι η ιστοσελίδα ge.globo που καταγράφει την προσφορά που φέρεται να κατέθεσε η Γκρέμιο στην ΑΕΚ για τον διεθνή Σουηδό εξτρέμ, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να μην απαντά καν. «Η Γκρέμιο περιμένει απάντηση από την ΑΕΚ για τον επιθετικό Νίκλας Ελίασον. Ωστόσο το σενάριο δύσκολα θα έχει θετική έκβαση αυτή τη στιγμή, λόγω της μορφής της πρότασης. Η προσφορά της Γκρέμιο αφορά δανεισμό με ενοίκιο 500 χιλιάδων ευρώ και οψιόν αγοράς στα 3,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει υπάρξει ακόμα απάντηση της ΑΕΚ, κάτι που θεωρείται αρνητικό σημάδι. Η πρόταση επισημοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η ΑΕΚ ήθελε 4 εκατ. ευρώ για να διαπραγματευτεί αλλά οι Έλληνες αύξησαν τις απαιτήσεις τους», αναφέρουν σχετικά οι Βραζιλιάνοι.

Εμείς να επαναλάβουμε πως διεθνής Σουηδός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2028 και προφανώς, αν οι κιτρινόμαυροι δεν λάβουν μια προσφορά που θα τους ικανοποιεί απόλυτα δεν θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν πιθανή πώληση του καθώς αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button