Άδικη ήττα για τον Αστέρα!
Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λιανοκλαδίου τον ΠΑΣ Κόρινθος.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λιανοκλαδίου τον ΠΑΣ Κόρινθος.
Χωρίς να είναι καλύτερη του, η Κόριθνος κέρδισε με 0-1 τον Αστέρα Σταυρού στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Δοκάρι για τον Αστέρα στο τέλος με τον Μαλισσόβα.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπουλής στο 29′.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον διαιτητή να κιτρινίζει μέχρι το 15′ και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Αστέρα, Ακασού και Μόσχο με συνέπεια οι ενέργειες τους στο υπόλοιπο του παιχνιδιού να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές.
Στο 29′ ο Αλμπάνης έφυγε από τα δεξιά, εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Αστέρα, πασαρε στον Παπουλή και αυτός έκανε με πλασέ το 0-1.
Στο 36′ σέντρα του Λάππα από τα αριστερά, κεφαλιά του Μπιμπισίδη στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα άουτ.
Στο 39′ προσωπική ενέργεια του Αντωνόπουλου από τα δεξιά, απέφυγε τον Παπουλή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 42′ ένα δυνατό σουτ του Μίσκου από πλάγια δεξιά η μπάλα έφτασε εύκολα στα χέρια του Τσάμη.
Στο 47′ εκτέλεση φάουλ του Λάππα μέσα στην καρδιά της άμυνας της Κορίνθου, ο Μόσχος έγινε αποδέκτης της μπάλας γυρισε έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 54′ ο Αστέρας έφυγε στην κόντρα επίθεση με τον Μανιώτη να κάνει το σπριντ, έδωσε στον Αντωνίου δεξιά αυτός έβγαλε τη σέντρα στον Τσόφλιο με τον σέντερ φορ του Αστέρα να κάνει το γυριστό αλλά ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε.
Στο 66′ δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση από τον Παπουλή η μπάλα άουτ.
Στο 88′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαλισσόβα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ όλους έσκασε μέσα στη μικρή περιοχή, χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Οι δύο αρχικές ενδεκάδες:
Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Τσάμης, Παλιάκος, Γιωργαλής, Μόσχος, Ακασού, Μανιώτης, Λάππας, Αντωνίου, Φράγκος, Τσόφλιος, Αντωνόπουλος
ΠΑΣ Κόρινθος (Ν. Κουρμπανάς): Αντωνόπουλος, Χατζής, Λάππας, Μερκούρη, Χαρίτος, Mendes, Misku, Παπουλής, Μπιμπισίδης, Στασινόπουλος, Αλμπάνης