Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

AS: «Με την ΑΕΚ επανέρχεται στο καλύτερο επίπεδο του ο Μαρσιάλ»!

Αφιέρωμα στον Αντονί Μαρσιάλ και στην πορεία του στην Ελλάδα με την φανέλα της ΑΕΚ φιλοξενεί η AS, μιλώντας για ποδοσφαιρική «ανάσταση» του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Αφιέρωμα στον Αντονί Μαρσιάλ και στην πορεία του στην Ελλάδα με την φανέλα της ΑΕΚ φιλοξενεί η AS, μιλώντας για ποδοσφαιρική «ανάσταση» του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Το κορυφαίο ισπανικό Μέσο, κάνει μια αναδρομή στην πορεία του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καταγράφει την μεγάλη απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να μετακομίσει από την Premier League στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα τονίζεται από την AS η μέχρι τώρα εξαιρετική παρουσία του Μαρσιάλ ο οποίος έχει πετύχει 6 γκολ σε 13 παιχνίδια. «Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σεβίλλης επανέρχεται στο καλύτερο επίπεδο του, αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Το ταλέντο, ακόμα και στη… λάσπη ανθεί. Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι πραγματικός σταρ στην Ελλάδα. Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από χρόνια, πήρε την απόφαση να κάνει αλλαγή στην καριέρα του. Εξέπληξε τους πάντες κάνοντας ένα βήμα πίσω και αναζητώντας μια διαφορετική περιπέτεια για να ξαναβρεί τον εαυτό του. Πλέον, οδηγεί την ΑΕΚ με εντυπωσιακό επίπεδο. Έχει πετύχει έξι γκολ και μέτρα και δύο ασίστ σε 13 αγώνες. Με πέντε γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Επιτέλους, βρήκε ένα μέρος όπου πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς πίεση, επιδεικνύει για άλλη μια φορά το ταλέντο που είχε πάντα. Έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τα 20 γκολ. Νούμερο που δεν έχει φτάσει από τη σεζόν 19/20, όταν τότε είχε πετύχει 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις», αναφέρουν οι Ισπανοί.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button