Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο
«Πανικός» για το Ολυμπιακός – Άρης!
Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας στο επερχόμενο ματς του Σαββάτου με τον Αρη.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας στο επερχόμενο ματς του Σαββάτου με τον Αρη.
Με… 12 παίκτες θα υποδεχθεί το Σάββατο (11/1) ο Ολυμπιακός τον Αρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ηδη έχουν «φύγει» 30.000 εισιτήρια για το ματς και αυτό σημαίνει πως θα απούλητα για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» ανέρχονται πλέον σε περίπου 3.000, τα οποία και αναμένεται να.. εξαφανιστούν.
Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα δώσουν δυναμικό παρών και θα βρεθούν στο πλευρό των παικτών και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» κυκλοφορούν μόνο μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους ή έως την έναρξη του αγώνα.