Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Νέα πρόταση της Σάντος για Ελίασον, αλλά όχι όσα ζητάει η ΑΕΚ»

Η Σάντος συνεχίζει τις επαφές με την ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον, αλλά δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό από τους «κιτρινόμαυρους» ποσό.

Η Σάντος συνεχίζει τις επαφές με την ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον, αλλά δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό από τους «κιτρινόμαυρους» ποσό.

Αποφασισμένοι είναι στη Σάντος να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Νίκλας Ελίασον από την ΑΕΚ, καταθέτοντας νέα πρόταση. Η πρόταση της ομάδας του… Πελέ είναι καλύτερη από αυτή της Γκρέμιο, ωστόσο δεν φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ που ζητά η Ένωση, όπως γράφουν στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, προσφέρουν ένα χαμηλότερο ποσό, το οποίο θα φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ μέσω μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί και η διοίκηση της Σάντος αισιοδοξεί ότι τελικά η υπόθεση του Σουηδού εξτρέμ θα τελειώσει θετικά.

Χθες ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του 29χρονου διεθνούς άσου, λέγοντας πως το θέμα το χειρίζεται η διοίκηση, αλλά επιβεβαίωσε πως υπάρχει πρόταση από τη Βραζιλία για αυτόν, και μάλιστα αρκετά δελεαστική για τον ίδιο.

 

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button