Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάιντεβατς και Παναιτωλικός χορεύουν στους 26 βαθμούς με κεφαλιά-χρυσάφι!

Ο Παναιτωλικός πέτυχε μια πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ, χάρη σε μια εξαιρετική κεφαλιά του Μάιντεβατς.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε μια πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ, χάρη σε μια εξαιρετική κεφαλιά του Μάιντεβατς. Η νίκη αυτή ανέβασε τον Παναιτωλικό στους 26 βαθμούς, αφήνοντας τους Κρητικούς δύο βαθμούς πίσω.

Η αναμέτρηση στο Αγρίνιο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά και να επιθυμούν τη νίκη για να ανέβουν στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 25ο λεπτό, όταν ο Μάιντεβατς, μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπακάκη, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με κεφαλιά.

Μετά το γκολ, ο Παναιτωλικός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και να κρατήσει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, παρά την προσπάθεια του ΟΦΗ να αντιδράσει. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Τσάβες. Η μοναδική αξιόλογη φάση για τον ΟΦΗ ήταν ένα καλό σουτ του Σενγκέλια, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Παναιτωλικό να κρατά το υπερπολύτιμο τρίποντο, ενώ ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να απειλήσει το σκορ.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button