Παίρνει και Μαβράϊ ο Άρης!

Ο Φλορεντίν Πογκμπά, δεν έριξε τις απαιτήσεις του με αποτέλεσμα, ο Μερτζίμ Μαβράϊ να μοιάζει το φαβορί για την ενίσχυση του Αρη στο κέντρο της άμυνας. “Πάγωσε” του Γιάγια Μελέτζε που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει βίζα.
Την ώρα που ο Αρης κλείνει τον Πέντρο Βίτορ, φουλάρει παράλληλα για την ολοκλήρωση τουλάχιστον δύο μεταγραφών.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και ο Νίκολας Μαρτίνες είναι “κλεισμένος”, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κίτρινους, ενώ όσο αφορά τον στόπερ ο Μερτζίμ Μαβράϊ, κερδίζει έδαφος.
Οι υψηλές απαιτήσεις του Φλορεντίν Πογκμπά απομακρύνουν την περίπτωσή του με τον Αλβανό αμυντικό να φιγουράρει στην κορυφή πλέον της λίστας που έχουν οι Κίτρινοι.
Ο ίδιος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και άμεσα η υπόθεση αυτή θα ξεκαθαρίσει, με τον πρώην αρχηγό του Αμβούργου, να δείχνει θετικός στο να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ ρόλο παίζει και ο συμπατριώτης του Μιγκέν Μπάσα, που έχει αναλάβει το… κονέ μεταξύ των δύο πλευρών.
Τέλος, ο Γιάγια Μελέτζε μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη βίζα και η μεταγραφή του “παγώνει”, καθώς πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικύνδινα.
Πηγή: sdna











