ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!

Ή τουλάχιστον έτσι αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Μαγνησία".

Ή τουλάχιστον έτσι αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μαγνησία”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προσεγγίσει την ΠΑΕ Λαμία, με σκοπό την εξαγορά του ΑΦΜ της και της θέσης της στη Super League 2. Η Λαμία υποβιβάστηκε και μαθηματικά από τη Super League 1 τη Δευτέρα, ύστερα από οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στα «σαλόνια».

Ο Σάκης Τζήμας, επικεφαλής του Ολυμπιακού Βόλου, ανέφερε την Κυριακή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι υπάρχει τρόπος η ομάδα του να αγωνιστεί είτε στην Α’ είτε στη Β’ Εθνική, δήλωση που θεωρείται ενδεικτική των προθέσεων της ομάδας.

Παρότι δεν μπορεί ακόμη να προβλεφθεί η έκβαση της υπόθεσης με τη Λαμία, είναι σαφές πως στον Ολυμπιακό Βόλου επιδιώκουν να αποφύγουν τη διαδικασία της ανόδου μέσω των ερασιτεχνικών κατηγοριών, η οποία με τη νέα αναδιάρθρωση και την προσθήκη της Δ’ Εθνικής θα απαιτούσε τουλάχιστον τρία χρόνια για να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button