Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Πιθανή επιστροφή Πινέδα στην Τσίβας – «Καμπανάκι» από το Μεξικό για αποχώρηση

Ο Ορμπελίν Πινέδα ενδέχεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, με τα μεξικανικά ΜΜΕ να επιμένουν για ενδιαφέρον της Τσίβας και τις ρήτρες στο συμβόλαιό του να επιτρέπουν μετακίνηση με 8 εκατ. ευρώ.

Η επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό φαίνεται να είναι πιο πιθανή από ποτέ, με τα ΜΜΕ της χώρας του να αναφέρουν καθημερινά ότι η Τσίβας πιέζει για την απόκτησή του από την ΑΕΚ. Ο 29χρονος διεθνής αποτελεί πρωταρχικό στόχο της ομάδας της Γουαδαλαχάρα, η οποία εκτιμά ότι το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει στη μεταγραφή.

Κομβικός παράγοντας φαίνεται πως είναι η πιθανή αποχώρηση του Ματίας Αλμέιδα από τον πάγκο της Ένωσης. Οι πληροφορίες από το Μεξικό αναφέρουν πως η ΑΕΚ δεν έχει προσεγγίσει ακόμη τον Πινέδα για νέο συμβόλαιο, ούτε έχει επιχειρήσει να αναπροσαρμόσει τις αποδοχές του ή να αφαιρέσει τις ρήτρες που ισχύουν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Μεξικανό δημοσιογράφο Βίλα Βίλα, ο οποίος μίλησε στο κανάλι του στο YouTube, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη χωρίς να τον εμποδίσει, καθώς βάσει του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2025 οποιαδήποτε ομάδα από τη Λατινική Αμερική καταβάλει 8 εκατ. ευρώ μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς διαπραγματεύσεις.

Το αν η Τσίβας θα καλύψει αυτό το ποσό παραμένει άγνωστο, όμως είναι πιθανό η ΑΕΚ να αντιδράσει προσφέροντας νέο συμβόλαιο τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button