Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σόσα!
Ο Ελιάν Σόσα παραχωρείται δανεικός από την ΑΕΚ στην Ανόρθωση για έναν χρόνο. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε 16 συμμετοχές και 5 γκολ πέρυσι στη Super League 2.

Στην Κύπρο και την Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του τη φετινή σεζόν ο Ελιάν Σόσα της ΑΕΚ. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, καθώς δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στους «κιτρινόμαυρους» μετά τον υποβιβασμό και τη διάλυση της Β’ ομάδας.
Ο Σόσα, που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2028, ήταν μέλος της ΑΕΚ Β’ την περσινή χρονιά, μετρώντας 16 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις στον κυπριακό Τύπο, ο ταλαντούχος Αργεντινός βρισκόταν στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όμως η Ανόρθωση ήταν αυτή που εξασφάλισε την υπογραφή του.
Ο Σόσα είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Ντιφένσα Χουστισία πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.











