Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά σε Φακούντο Πέρες η ΑΕΛ – Προ των πυλών ο Αργεντινός μέσος

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή με την απόκτηση του Αργεντινού Φακούντο Πέρες. Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις.

Έτοιμη για το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού η ΑΕΛ – Πολύ κοντά στον Φακούντο Πέρες

Η ΑΕΛ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Φακούντο Πέρες, σε μία κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή των «βυσσινί».

Σύμφωνα με το monobala.gr, οι διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό μέσο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι θέμα χρόνου, με τις επίσημες ανακοινώσεις να μην αποκλείεται να γίνουν σύντομα.

Ο 25χρονος ξεχώρισε την τελευταία διετία με τη φανέλα του Παναιτωλικού, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από την Λανούς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 32 συμμετοχές στη Super League, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Ο Πέρες εντυπωσίασε με τη μαχητικότητα, την τεχνική κατάρτιση και τη συνολική παρουσία του στο κέντρο, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους πιο αξιόπιστους box-to-box χαφ του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή, παρακολουθώντας από κοντά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λανούς, με την οποία δεσμεύεται συμβολαιακά μέχρι το τέλος Ιουνίου. Σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τοπικά μέσα της χώρας του, δεν απέκλεισε την επιστροφή στην Ελλάδα, αναφερόμενος θετικά στην εμπειρία του από τη Super League.

Η ΑΕΛ, που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, βλέπει στον Πέρες έναν παίκτη-κλειδί για τον άξονά της και ποντάρει στην εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Αργεντινός αναμένεται να βρεθεί σύντομα στη Λάρισα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, εγκαινιάζοντας τη μεταγραφική περίοδο με μια ηχηρή προσθήκη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button