Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μειώσει την τιμή του Όρτα»

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Αντρέ Όρτα, αλλά συνεχίζει να θέλει την απόκτησή του, σύμφωνα με τη "Record". 

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Αντρέ Όρτα, αλλά συνεχίζει να θέλει την απόκτησή του, σύμφωνα με τη “Record”.

Η δεύτερη θητεία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο Λιμάνι δεν ήταν αυτοί που περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι, με τον παίκτη να μην ικανοποιεί με την απόδοσή του, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς.

Η ρήτρα αγοράς του από την Μπράγκα -η οποία έφτανε στα 2,5 εκατ. ευρώ- θα ενεργοποιούνταν αυτόματα αν αγωνιζόταν στα μισά παιχνίδια του Ολυμπιακού, κάτι όμως που δεν συνέβη.

Παρά ταύτα οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν τον Όρτα όπως αναφέρει η “Record”, αλλά προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Μπράγκα για τον 28χρονο άσο.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button