ΠΑΟΚ: Συνεχίζει με Παβλένκα μέχρι το 2027 – Η επισημοποίηση της συμφωνίας πλησιάζει
🧤 Ο Γίρι Παβλένκα παραμένει στον ΠΑΟΚ έως το 2027! ⚫⚪ Η επιθυμία ήταν κοινή και ο Τσέχος τερματοφύλακας ετοιμάζεται να υπογράψει ✍️ Δείτε όλα τα στοιχεία της συμφωνίας! #PAOK #Pavlenka

Ο Γίρι Παβλένκα θα υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ για ακόμη δύο χρόνια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία για την παραμονή του Τσέχου τερματοφύλακα έως το 2027 είναι πλέον οριστική.
Η επιθυμία και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας ήταν αμοιβαία, γεγονός που οδήγησε στην ανανέωση του συμβολαίου του 33χρονου γκολκίπερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2024.
Ο Παβλένκα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη λίγες ημέρες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.
Την περσινή σεζόν, ο Τσέχος κατέγραψε 4 συμμετοχές, με 3 γκολ παθητικό και 2 clean sheets, αποδεικνύοντας πως παραμένει μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια.
Η παραμονή του Παβλένκα ενισχύει το βάθος στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ δείχνει την πρόθεση του ΠΑΟΚ να διατηρήσει ισορροπία και εμπειρία στο ρόστερ ενόψει της απαιτητικής σεζόν 2025-2026.