Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Βαγγέλης Πίτκας νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

🧤 Ο Βαγγέλης Πίτκας στον Απόλλωνα Καλαμαριάς! ⚽ Ο έμπειρος πρώην τερματοφύλακας αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων 🔴⚪ Υγεία και επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα! #ΑπόλλωνΚαλαμαριάς #Πίτκας #goalkeepingcoach #SuperLeague2 #FootballNews

 

Βαγγέλης Πίτκας νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του προχώρησε ο Απόλλων Καλαμαριάς, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Πίτκας, κάτοχος διπλώματος UEFA B, έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό και τεράστια εμπειρία κάτω από τα δοκάρια. Γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1983 και με καταγωγή από τις Σέρρες, έχει φορέσει τη φανέλα πολλών ομάδων τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Udinese (Serie A), στον Ηρακλή, την Καλλικράτεια, τον Κιλκισιακό, τον Αιολικό, την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Παναχαϊκή, τον Πανηλειακό, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Παναιγιάλειο, τον ΠΑΣ Λαμία (σε Α’ και Β’ Εθνική), τη Δόξα Δράμας, τον ΝΠΣ Βόλο, τη Ρόδο και τον Απόλλωνα Πόντου.

Η πολυετής του εμπειρία και η βαθιά γνώση της θέσης του τερματοφύλακα, αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα της Καλαμαριάς στον νευραλγικό αυτό τομέα, καθώς οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι υψηλοί.

Ο σύλλογος τον καλωσορίζει θερμά και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο του ρόλο!

Διαβάστε επίσης

Back to top button