Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο
🔍 Αποκάλυψη για κύκλωμα παράνομου στοιχήματος στη Super League 2 – Εμπλοκή ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου και πρώην Προέδρου ΠΑΕ
⚠️ Σκάνδαλο στη Super League 2: Αποκαλύψεις για κύκλωμα παράνομου στοιχήματος με εμπλοκή πρώην προέδρου ΠΑΕ και δάνειο 300.000€! 🔍 Όλα τα στοιχεία από την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». #SL2 #παράνομο_στοίχημα #Δίκη_ΣΚΑΪ #ποδόσφαιρο #σκάνδαλο #παρασκήνιο

Μία σοβαρή αποκάλυψη για το παράνομο στοίχημα στη Super League 2 ήρθε στο φως από την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», που κάνει λόγο για κύκλωμα με 183 κατηγορούμενους και επικεφαλής ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην Αττική.
Ο φερόμενος ως αρχηγός της υποομάδας του κυκλώματος φέρεται να είχε άμεση εμπλοκή στα διοικητικά μεγάλης ομάδας της SL2 την περίοδο 2021-2023, ενώ η δράση του φέρεται να ξεκινά ήδη από το 2019, είτε ως αφανής χορηγός, είτε αφανής ιδιοκτήτης.
🔐 Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα
- Το μεσιτικό γραφείο λειτουργούσε ως κάλυψη για την παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα.
- Μέσω του γραφείου τοποθετούνταν στοιχήματα σε νόμιμους και παράνομους ιστότοπους από συνεργάτες του κυκλώματος.
- Καταγεγραμμένες συνομιλίες δείχνουν ότι ο φερόμενος αρχηγός έδινε οδηγίες σε στελέχη της ομάδας, που ανέμεναν χρήματα από το παράνομο στοίχημα.
- Σοκ προκαλεί και το ιδιωτικό συμφωνητικό που κατασχέθηκε, σύμφωνα με το οποίο συγγενικό του πρόσωπο είχε δανείσει 300.000 ευρώ στον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ!
- Το ποσό αυτό εμφανίστηκε ως πολλαπλές καταθέσεις στο όνομα μετόχων, παρότι το παραστατικό υπέγραφε ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό ανακριτική έρευνα, ενώ ο φερόμενος ως επικεφαλής παραμένει ανάμεσα στους βασικούς κατηγορούμενους.