Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

⚫⚪ ΠΑΟΚ: Επαφές για Ουαλίντ Σεντίρα – Τι λένε οι Ιταλοί για τον 27χρονο φορ

⚫⚪ Ο ΠΑΟΚ «φλερτάρει» με τον Ουαλίντ Σεντίρα! Ο 27χρονος φορ επιστρέφει στη Νάπολι αλλά δεν υπολογίζεται και το όνομά του «παίζει» δυνατά για την κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου. 📍 Τι είπε Ιταλός δημοσιογράφος για την υπόθεση 📍 Ποιες ομάδες τον διεκδικούν επίσης 📌 Όλο το ρεπορτάζ ➡️ #ΠΑΟΚ #PAOK #Σεντίρα #Napoli #μεταγραφές #SerieA #DiMarzio

Ο ΠΑΟΚ κινείται δραστήρια στη μεταγραφική αγορά με στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά, και ένα από τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά είναι αυτό του Ουαλίντ Σεντίρα. Ο 27χρονος Τυνήσιος φορ, που ανήκει στη Νάπολι, βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο του «Δικεφάλου του Βορρά» όσο και αρκετών ιταλικών συλλόγων.

🇮🇹 Το ρεπορτάζ από την Ιταλία

Την Κυριακή (7/7), ο Ιταλός δημοσιογράφος Βάλτερ Ντε Μάτζιο, διευθυντής του Radio Napoli, μετέφερε ενδιαφέρουσες πληροφορίες μέσα από την εκπομπή «Radio Goal», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Σεντίρα επιστρέφει στη Νάπολι μετά τον δανεισμό του στην Εσπανιόλ, αλλά δεν βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του συλλόγου. Θα υπήρχε ήδη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, όμως ο ποδοσφαιριστής δείχνει διάθεση να παραμείνει στην Ιταλία και να αξιολογήσει την πρόταση.»

Η υπόθεση θα μπορούσε να έχει ήδη κλείσει υπέρ του ΠΑΟΚ, αν ο ίδιος ο παίκτης έδειχνε μεγαλύτερη προθυμία για μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, προς το παρόν προτεραιότητά του φαίνεται να παραμένει η παραμονή στη Serie A ή B.


🔁 Ποιοι άλλοι «παίζουν» για Σεντίρα

  • Η Κρεμονέζε έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με δανεισμό,
  • Η Νάπολι, από την άλλη, προτιμά πώληση,
  • Κάλιαρι και Λέτσε εξετάζουν επίσης την περίπτωσή του,
  • Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Μόντσα, με τον αθλητικό διευθυντή Νικολάς Μπουρντίσο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Τζιοβάνι Μάννα της Νάπολι.

📌 Υπενθύμιση: Ο ΠΑΟΚ και ο Ντι Μάρτζιο

Το όνομα του Σεντίρα ήρθε στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ από τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος αποκάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής (5/7) πως ο Δικέφαλος έχει κάνει ερώτηση για την περίπτωσή του.


⚽ Ποιος είναι ο Ουαλίντ Σεντίρα

Ο Σεντίρα είναι 27 ετών, γεννημένος στη Γαλλία αλλά διεθνής με την Τυνησία. Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και την περσινή σεζόν έπαιξε δανεικός στην Εσπανιόλ στη La Liga. Στο παρελθόν έχει περάσει από Πάρμα, Λέτσε και Φροζινόνε, ενώ τη σεζόν 2022-23 έκανε εξαιρετική χρονιά στη Μπάρι με 17 γκολ στη Serie B.


🔍 Συμπέρασμα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Ουαλίντ Σεντίρα, αν και η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Ιταλία περιπλέκει την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, οι επαφές υπάρχουν και η υπόθεση παραμένει «ανοικτή» όσο η Νάπολι πιέζει για πώληση και ο ΠΑΟΚ για ουσιαστική ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button