Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

⚠️ Σε κρίσιμη καμπή ο Α.Ο. Στυλίδας – Γενική Συνέλευση με θέμα τη συνέχιση ή τη διάλυση του συλλόγου!

🚨 Η πιο κρίσιμη ώρα για τον Α.Ο. Στυλίδας! 🔵 Γενική Συνέλευση με θέμα: συνέχιση ή διάλυση του συλλόγου 🗓️ Τετάρτη 16/07 – 🕘 21:00 – 📍 Γήπεδο Στυλίδας 📢 Η παρουσία όλων είναι αναγκαία! #Στυλίδα #ΑΟΣτυλίδας #Φθιώτιδα #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΓενικήΣυνέλευση #Ποδόσφαιρο

Ο ιστορικός Α.Ο. Στυλίδας, με δεκαετίες προσφοράς στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και της ευρύτερης περιοχής, βρίσκεται αντιμέτωπος με μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του. Ο σύλλογος καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 16 Ιουλίου στις 21:00 στο Γήπεδο Στυλίδας, με θέμα συζήτησης τη συνέχεια ή τη διάλυση του σωματείου.

Η διοίκηση του Α.Ο. Στυλίδας απευθύνει έκκληση για συστράτευση και μαζική συμμετοχή, τονίζοντας πως χωρίς στήριξη, η ομάδα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την πορεία της.

🔵 Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

Α.Ο. ΣΤΥΛΙΔΑΣ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Κρίσιμη Γενική Συνέλευση – Τετάρτη 16 Ιουλίου – 21:00 – Γήπεδο Στυλίδας

Η ιστορία μας δεν πρέπει να τελειώσει έτσι.
Η φανέλα του Α.Ο. Στυλίδας κουβαλά δεκαετίες περηφάνειας, προσφοράς και αγάπης για τον τόπο μας. Αύριο, βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της πορείας μας.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, γονείς, παλαίμαχοι και κάθε άνθρωπος που πονά και αγαπά την ομάδα, σε Γενική Συνέλευση με θέμα τη συνέχεια ή τη διάλυση του συλλόγου.

Η παρουσία όλων είναι όχι απλώς σημαντική – είναι αναγκαία.
Στυλίδα χωρίς ομάδα δεν υπάρχει.
Η ομάδα μας είμαστε όλοι εμείς.

📢 Ένα κάλεσμα ευθύνης

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η παρουσία των παλαιμάχων, φιλάθλων, χορηγών, γονιών και φίλων της ομάδας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Η διάλυση ενός τόσο ιστορικού συλλόγου δεν πρέπει να αποτελεί επιλογή, αλλά αφορμή για νέο ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button