Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ακόμη ένα μεταγραφικό “μπαμ” από τον Λεβαδειακό!

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την καλοκαιρινή του ενίσχυση με αμείωτο ρυθμό, ολοκληρώνοντας ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. #Levadiakos #SuperLeague #Lodygin #Μεταγραφές #Football

Γιούρι Λοντίγκιν: Ηχηρή μεταγραφή στον Λεβαδειακό!

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την καλοκαιρινή του ενίσχυση με αμείωτο ρυθμό, ολοκληρώνοντας ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Ο πολύπειρος Ελληνο-ρώσος τερματοφύλακας Γιούρι Λοντίγκιν, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό, θα υπερασπίζεται την εστία των Βοιωτών τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφή του 34χρονου γκολκίπερ αποτελεί την ένατη καλοκαιρινή προσθήκη του Λεβαδειακού, με τον Λοντίγκιν να κουβαλάει τεράστια εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Ο Λεβαδειακός θα είναι ο τέταρτος σταθμός του στην Ελλάδα, μετά την Ξάνθη, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό.

Η καριέρα του Γιούρι Λοντίγκιν

  • Γέννηση: 26 Μαΐου 1990, Βλαντιμίρ Ρωσίας
  • Εθνικές Ομάδες: 3 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας U21, 11 συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας Ανδρών
  • Σύλλογοι: Ξάνθη, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 Σούπερ Καπ), Ολυμπιακός, Γκαζιαντέπ, Άρσεναλ Τούλα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός (1 Κύπελλο Ελλάδας, 2024)
  • Διεθνείς Διοργανώσεις: 48 συμμετοχές σε Champions League, Europa League, Conference League

Η περίοδος 2021-22 αποτέλεσε σημείο-ορόσημο, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Ο Λοντίγκιν έρχεται στον Λεβαδειακό με στόχο να προσφέρει σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια και να συμβάλει στις υψηλές φιλοδοξίες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button