Οι πρώτες μεταγραφές του Έσπερου MyKTEO Λαμίας: Γεωργιάδης και Καμαρινός!
Οι πρώτες μεταγραφές του Έσπερου MyKTEO Λαμίας είναι γεγονός! ✍️ Ευάγγελος Γεωργιάδης (forward, 2.02μ.) ✍️ Σταύρος Καμαρινός (combo guard, 1.82μ.) Δυνατό ξεκίνημα για τη σεζόν στη National League! 🏀 #Esperos #NationalLeague #Transfers

Ο Έσπερος MyKTEO Λαμίας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της συμμετοχής του στη National League, ανακοινώνοντας τις δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ του.
Ευάγγελος Γεωργιάδης
Η πρώτη μεταγραφή είναι ο Ευάγγελος Γεωργιάδης, γεννημένος το 1998, με ύψος 2,02 μ., ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του forward. Ο Γεωργιάδης διαθέτει σημαντική εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Μίλωνα.
➡️ Ο σύλλογος τον καλωσόρισε με θερμά λόγια, τονίζοντας ότι θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών.
Σταύρος Καμαρινός
Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τον Σταύρο Καμαρινό, που γεννήθηκε το 1999 και έχει ύψος 1,82 μ. Ο Καμαρινός αγωνίζεται στη θέση του combo guard, δίνοντας λύσεις τόσο στο «1» όσο και στο «2». Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στον Νέο Ληξούρι.
➡️ Με τη σειρά του, ο Έσπερος τον καλωσόρισε στη «γαλάζια» οικογένεια, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συμβάλει ουσιαστικά στη φετινή προσπάθεια.
Το ξεκίνημα στη National League
Με αυτές τις δύο κινήσεις, η ομάδα της Λαμίας δείχνει πως θέλει να παρουσιαστεί απόλυτα ανταγωνιστική στη National League, ενισχύοντας το ρόστερ της τόσο στη ρακέτα όσο και στην περιφέρεια. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Έσπερου τόνισαν πως θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις στο επόμενο διάστημα, με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου που θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στη νέα κατηγορία.











