Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

🔝 Από τον ΠΑΣ Λαμία στη Λατινική Αμερική – Ο Νίκος Ίσσαρης νέος προπονητής της Herrera FC στον Παναμά!

🇬🇷✈️ Από τη Super League στον Παναμά! Ο Νίκος Ίσσαρης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Herrera FC στο Clausura 2025! Καλή επιτυχία κόουτς στο νέο σου ταξίδι! #HerreraFC #Issaris #GreekCoachAbroad #LPF #Clausura2025 #Παναμάς #ΕλληνεςΠροπονητές

Ένας Έλληνας κόουτς ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο, καθώς ο Νίκος Ίσσαρης ανακοινώθηκε επίσημα από τη Herrera FC ως η οποία αγωνίζεται στην Clausura 2025 του πρωταθλήματος Παναμά (LPF).

Ο ικανότατος Έλληνας τεχνικός πραγματοποιεί το άλμα εκτός Ευρώπης, μετακομίζοντας στην Κεντρική Αμερική, για να ηγηθεί ενός φιλόδοξου project που στοχεύει στην ανάπτυξη και ανάδειξη της Herrera FC στο πρωτάθλημα Παναμά.


🧠 Το πλούσιο βιογραφικό του Νίκου Ίσσαρη

Ο Νίκος Ίσσαρης είναι ένας προπονητής με πολυετή εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα. Τον τελευταίο χρόνο βοήθησε αρκετά και δύο ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας καθώς καθισε στον πάγκο του Ηρακλή Ροδίτσας αλλά και στης Θύελλας Μεγάλης Βρύσης με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όντας στο πλευρό της Αφροδίτης Μανίτα.

Αναλυτικά η προπονητική του πορεία:

  • PAS Λαμία (2023–2024) – Assistant Manager
  • Agios Ierotheos (2023) – Head Coach
  • GS Kallithea (2021–2022) – Assistant Manager
  • Olympiakos N. (2020–2021) – Assistant Manager
  • Panionios, Olympiakos Volou, AOK Kerkyra (2019–2020) – Assistant του Λεωνίδα Βόκολου
  • AO Egaleo (2018–2019) – Προπονητής υποδομών
  • AO Tympakiou (2016–2017) – Προπονητής
  • Oly. Oinofyton (2015–2016) – Προπονητής
  • Ast. Magoulas, Ira. Psachnon, AO Glykon Neron – Τεχνικός διευθυντής, scout, coach

Με εμπειρία από Super League, Γ’ Εθνική και νεανικά τμήματα, ο Ίσσαρης γνωρίζει άριστα τη δυναμική του σύγχρονου ποδοσφαίρου και είναι έτοιμος να μεταφέρει τις γνώσεις του στο νέο του περιβάλλον.


✈️ Η πρόκληση στον Παναμά

Η Herrera FC τον υποδέχτηκε με θέρμη, τονίζοντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο ελληνικό know-how και στην τεχνογνωσία του Ίσσαρη. Με ισχυρό προσανατολισμό στην ανάπτυξη νέων ποδοσφαιριστών, η ομάδα της επαρχίας Χιτρέ προσδοκά ένα «restart» με ευρωπαϊκή τεχνοτροπία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button