Αστέρας Σταυρού: Οι πρώτοι σκόρερ της σεζόν 2025-2026 στη Γ’ Εθνική
Μια ακόμη απαιτητική χρονιά στη Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα Σταυρού, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παρουσιάζει επιθετικές λύσεις και αρκετούς ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα.

Μια ακόμη απαιτητική χρονιά στη Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε για τον Αστέρα Σταυρού, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παρουσιάζει επιθετικές λύσεις και αρκετούς ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα.
Πρωταγωνιστής φυσικά ήταν ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος οδήγησε την κούρσα των σκόρερ, ενώ σημαντική συνεισφορά είχαν και οι Σεραφείμ Μανιώτης και Γιάννης Κακκάβας.
Η καταγραφή των τερμάτων δείχνει ξεκάθαρα την επιθετική ισορροπία της ομάδας, με τον Αστέρα να στηρίζεται σε διαφορετικές λύσεις μέσα στη σεζόν.
🥇 Πρώτος σκόρερ: Κωνσταντίνος Νικολόπουλος – 16 γκολ
Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Σταυρού πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά, αποτελώντας τον βασικό εκτελεστή της ομάδας. Με 16 τέρματα, ήταν ο απόλυτος ηγέτης στην επιθετική γραμμή και καθοριστικός σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια.
🥈 Δεύτερος σκόρερ: Σεραφείμ Μανιώτης – 6 γκολ
Ο κεντρικός μέσος πρόσφερε πολύτιμες λύσεις από τη μεσαία γραμμή, βρίσκοντας δίχτυα 6 φορές. Η παρουσία του δεν περιορίστηκε μόνο στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στο σκοράρισμα σε σημαντικές στιγμές της σεζόν.
🥉 Τρίτος σκόρερ: Γιάννης Κακκάβας – 4 γκολ
Ο σέντερ φορ του Αστέρα Σταυρού σημείωσε 4 γκολ, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Παρότι δεν είχε μεγάλο αριθμό τερμάτων, έδωσε λύσεις και «άνοιξε» άμυνες σε κρίσιμα ματςματς ενώ η ηγετική του φύση συνέβαλε και στα αποδυτήρια του συλλόγου.










