Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο
Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όζμπολτ!
Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Λεβαδειακού, κατά την περσινή σεζόν, ο Άλεν Όζμπολτ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδος.

O Σλοβένος επιθετικός αποχωρεί από τον Λεβαδειακό μετά από δύο χρόνια κι ετοιμάζεται να υπογράψει στον Απόλλωνα Λεμεσού.
Μετά τον Νίκο Παπαδόπουλο που συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ, ακόμη ένας θα κάνει το δρομολόγιο Λιβαδειά-Κύπρο, αυτά τη φορά με προορισμό τη Λεμεσό.
Ο λόγος για τον Άλεν Όζμπολτ, δεύτερος σκόρερ των Βοιωτών τη σεζόν που πέρασε (11 γκολ), ο οποίος έμεινε ελεύθερος.
Παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε και από ελληνικές ομάδες, ο Σλοβένος στράικερ αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Απόλλωνα Λεμεσού και σύμφωνα με τους Κύπριους βρίσκεται ήδη στη Μεγαλόνησο για να τελειώσει η μεταγραφή του.











