ΠΑΣ Λαμία: Ανανέωσε με Γεωργούση και Αποστολόπουλο
Δύο ακόμη ανανεώσεις ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964, συνεχίζοντας τη διαμόρφωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική.

ΠΑΣ Λαμία: Ανανέωσε με Γεωργούση και Αποστολόπουλο
Δύο ακόμη ανανεώσεις ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964, συνεχίζοντας τη διαμόρφωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική.
Η ομάδα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου διατηρεί στο δυναμικό της τον Δημήτρη Γεωργούση και τον Νίκο Αποστολόπουλο, δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή και αποτελούν διαφορετικές ηλικιακές επιλογές για την ομάδα.
Ο Δημήτρης Γεωργούσης, 24 ετών (21/04/2002), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λαμίας, έχοντας φορέσει τη φανέλα της τόσο στην Κ19 όσο και στην Κ17 σε επίπεδο Super League 1. Έχει επίσης αγωνιστεί στις Ελπίδες Σαπών στην Κομοτηνή, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Αίαντα Λαμίας.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, από την πλευρά του, είναι 19 ετών (10/07/2007) και αγωνίζεται στην άμυνα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άνθιμο Γαζή Μηλέων, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, της Αγίας Άννας και του ΝΠΣ Βόλου.

Με τις δύο αυτές ανανεώσεις, ο ΠΑΣ Λαμία συνεχίζει να προσθέτει λύσεις στην αμυντική του γραμμή, συνδυάζοντας την εμπειρία του Γεωργούση με τη νεανική προοπτική του Αποστολόπουλου.
Οι ανακοινώσεις του ΠΑΣ Λαμία
Για τον Δημήτρη Γεωργούση:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Γεωργούση.
Ο Δημήτρης ο οποίος είναι 24 χρονών (21/04/2002) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Σαπών στην Κομοτηνή ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας καθώς τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε την φανέλα του συλλόγου και στην Κ19 και στην Κ17 της ομάδας μας στη Super League 1, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αίαντα Λαμίας.
Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!
Για τον Νίκο Αποστολόπουλο:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον Νίκο Αποστολόπουλο.
Ο Νίκος ο οποίος είναι 19 χρονών (10/07/2007) και αγωνίζεται ως αμυντικός στο παρελθόν έχει παίξει στον Άνθιμο Γαζή Μηλέων ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, της Αγίας Άννας και του ΝΠΣ Βόλου.
Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!











