Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Λαμίας

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Λαμίας, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη σεζόν 2026-2027 στη Β’ Φθιώτιδας.

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Λαμίας

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Λαμίας, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη σεζόν 2026-2027 στη Β’ Φθιώτιδας.

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσαπραζλή, οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν δουλειά, με όρεξη και διάθεση για τη νέα σεζόν και στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τα Στεγνοκαθαριστήρια Mega Laundry για τη στήριξη και τη χορηγία τους προς την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λαμίας:

🔴⚪ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΣΕΖΟΝ 2026-2027 ⚪🔴

Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το αντρικό τμήμα του Ολυμπιακού Λαμίας! ⚽

Με όρεξη, πάθος, δουλειά και πίστη στους στόχους μας, ξεκινάμε την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Λαμίας μια σεζόν γεμάτη υγεία, δύναμη, επιτυχίες και όμορφες στιγμές!

🙏 Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα Στεγνοκαθαριστήρια Mega Laundry για τη στήριξη και τη χορηγία τους προς την ομάδα μας. Η συμβολή τους είναι πολύτιμη και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Όλοι μαζί, μια ομάδα – μια οικογένεια! ❤️🤍

Καλή αρχή και καλή αγωνιστική σεζόν 2026-2027! 💪⚽

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1975

Διαβάστε επίσης

Back to top button