Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διπλή ενίσχυση στα άκρα της άμυνας για τον Κατσαντώνη Αγράφων

Σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης», ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική.

Διπλή ενίσχυση στα άκρα της άμυνας για τον Κατσαντώνη Αγράφων

Σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης», ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική.

Στην ομάδα εντάχθηκε ο Γιάννης Αλεξάνδρου, με τον 17χρονο αριστερό μπακ να έρχεται από τον Κυανού Αστέρα Βάρης, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ο νεαρός αμυντικός έχει επίσης περάσει από το Αιγάλεω και την Ελλάς Ποντίων.

Παράλληλα, ο Κατσαντώνης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Δημήτρη Θεοδώρου. Ο 18χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Κεφαλληνίας & Ιθάκης με τον Α.Ο. Σάμης, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Αστέρα Αλεξάνδρειας, του Φίλιππου Μελίκης και της Α.Ε. Καψόχωρας.

Δύο κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον, καθώς ο σύλλογος συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας παράλληλα το ρόστερ του για τις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής.

Οι ανακοινώσεις του Κατσαντώνη Αγράφων

Για τον Γιάννη Αλεξάνδρου:

 

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο αμυντικό, Γιάννη Αλεξάνδρου.

Γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 2008, ο νεαρός αριστερός μπακ έρχεται να προσθέσει ποιότητα, ταχύτητα και σημαντικές λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης διαθέτει ήδη πολύτιμες παραστάσεις από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Κυανού Αστέρα Βάρης. Στα πρώτα στάδια της ποδοσφαιρικής του πορείας, ο Αλεξάνδρου θήτευσε στο Αιγάλεω και στην Ελλάς Ποντίων, όπου ξεχώρισε για τη σταθερότητα και το ταλέντο του.

Η απόκτηση του Γιάννη Αλεξάνδρου επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία του συλλόγου μας για τη στελέχωση του ρόστερ με διψασμένους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον κορμό μας στις μεγάλες προκλήσεις της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Κατσαντώνη Αγράφων και του ευχόμαστε μια υγιή και απόλυτα επιτυχημένη χρονιά! ⛰️⚽»

Για τον Δημήτρη Θεοδώρου:

 

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ελπιδοφόρο αμυντικό, Δημήτρη Θεοδώρου.

Γεννημένος στις 24 Απριλίου 2008, ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας έρχεται να προσθέσει λύσεις, ενέργεια και φρεσκάδα στα μετόπισθεν της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Δημήτρης αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣ Κεφαλληνίας & Ιθάκης με τα χρώματα του Α.Ο. Σάμης, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Θεοδώρου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αναδείχθηκε στον Αστέρα Αλεξάνδρειας, ενώ στη συνέχεια της πορείας του απέκτησε πολύτιμες παραστάσεις αγωνιζόμενος στον Φίλιππο Μελίκης και στην Α.Ε. Καψόχωρας, ομάδες με σταθερή παρουσία στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Η απόκτησή του υλοποιεί τη δέσμευση του συλλόγου μας να στηρίζει και να δίνει βήμα σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με όρεξη για σκληρή δουλειά, πλαισιώνοντας τον κορμό της ομάδας για τις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Κατσαντώνη Αγράφων και του ευχόμαστε μια υγιή και απόλυτα επιτυχημένη σεζόν! ⛰️⚽»

Διαβάστε επίσης

Back to top button