Ο ΠΑΣ Λαμία συγχαίρει τον Ανάργυρο Κεραμίδα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Ανάργυρος Κεραμίδας, με τον ΠΑΣ Λαμία να συγχαίρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή για τη μεταγραφή του.

Ο ΠΑΣ Λαμία συγχαίρει τον Ανάργυρο Κεραμίδα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Ανάργυρος Κεραμίδας, με τον ΠΑΣ Λαμία να συγχαίρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή για τη μεταγραφή του.
Ο Κεραμίδας έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία στη Super League. Μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Κ16 του συλλόγου, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του.
Πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον ΠΑΣ Λαμία να του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία:

Η οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία συγχαίρει τον Ανάργυρο Κεραμίδα, για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!
Ένα παιδί που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και στη συνέχεια ξεχώρισε και διακρίθηκε μέσα από τις εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία στη Super League, αλλά και με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος με την Κ16 του Συλλόγου την προηγούμενη σεζόν, πλέον ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού!
Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον είναι δικό του. Με το αναμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει, το ήθος που τον διακρίνει και την σκληρή δουλειά, η εξέλιξή του είναι δεδομένη.
Ανάργυρε σου ευχόμαστε να έχεις πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες, να θυμάσαι ότι πάντα θα είσαι μέλος της οικογένειας της Λαμίας και ελπίζουμε σύντομα σε υψηλό επίπεδο οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν!











