Β΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Διπλό «χτύπημα» από το ΣΑΜΕ Ρεγγίνι με Παγώνη και Μουτσουρούφη!

Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε το ΣΑΜΕ Ρεγγίνι, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσαία του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Β’ Φθιώτιδας.

Διπλό «χτύπημα» από το ΣΑΜΕ Ρεγγίνι με Παγώνη και Μουτσουρούφη!

Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις θα προχωρήσει σύμφωνα με το LamiaSports, η ομάδα ΣΑΜΕ το Ρεγγίνι, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσαία του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Β’ Φθιώτιδας.

Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παγώνη και τον Κωνσταντίνο Μουτσουρούφη, δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την Α’ Φθιώτιδας και πρωταθλητισμό στη Β’ Κατηγορία

Ο Δημήτρης Παγώνης αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, έχοντας επιθετικά χαρακτηριστικά, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Α.Ο. Καινουρίου.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Μουτσουρούφης αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη, καθώς ήταν αρχηγός του Α.Ο. Καινουρίου, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Φθιώτιδας, όντας ένα από τα βασικά στελέχη της μεσαίας γραμμής. Παράλληλα, κατέγραψε τρεις γεμάτες σεζόν ως αρχηγός του Α.Ο.Κ. στην Α’ Φθιώτιδας.

Δύο κινήσεις που ανεβάζουν τον πήχη για το ΣΑΜΕ Ρεγγίνι και δείχνουν τις υψηλές βλέψεις της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button