Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διέλυσε τον Απόλλων Λάρισας ο Βόλος!

Ο Βόλος επικράτησε για το Κύπελλο Ελλάδας με 5-1 του Απόλλωνα Λάρισας.

Στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης ο Βόλος διέλυσε με 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισα και μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς 

Στο 21′ ο Κουτογλίδης έκανε τραγική έξοδο, χάνοντας τον Μάντζη που έκανε το πλασέ για το 1-0. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας έβγαλαν αντίδραση και μάλιστα είχαν δοκάρι στο 38′ με τον Μαρσολίνο. Η αντίδρασή τους έφερε αποτελέσματα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μαρσολίνο να εκμεταλλεύεται εξαιρετική κάθετη του Τασιούλη και να κάνει το 1-1 με δυνατό σουτ. Στο 61′ ήρθε το 2-1 για τον Βόλο με τρομερή σέντρα – σουτ του Κότο που βρήκε δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 65′ ήρθε το 3-1 για την ομάδα του Βόλου. Σέντρα του Ντεντάκη από δεξιά, λανθασμένη έξοδος του Κουτογλίδη, πλασέ του Πέντα στο δεύτερο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα. Στο 69′ ήρθε το 4-1. Ο Μάντζης κρέμασε τον Κουτογλίδη μέσα από την περιοχή και σκόραρε, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Πίτου Γκαρσία. Στο 81′ διαμορφώθηκε το τελικό 5-1 μετά από πολύ καλό φάουλ του Πίτου Γκαρσία και τραγική αντίδραση του Κουτογλίδη που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια.

Βόλος ΝΠΣ (Χ. Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία (82′ Κορέλας), Κότο, Πέντα, Ηλιόπουλος (58΄Δόρης), Μάντζης (75′ Πίσπας).

Απόλλων Λάρισας (Μ.Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ντε Ολιβέιρα, Λίταινας, Μαρσολίνο (84′ Κοντοθανάσης), Τασιούλης (79′ Καμπέρης), Λουσάο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button