Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα… για τη φυγή Μέσι!

Mε κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα.

Δεν πάει πουθενά, πουθενά, πουθενά, στους «μπλαουγκράνα» θα μείνει ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο φημών καθώς οι Καταλανοί βρίσκονται σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε στους βρετανικούς «Times» και ξεκαθάρισε ότι ουδεμία σκέψη αποχώρησης έχει ο Μέσι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα ως το 2021. Τότε θα είναι 34 χρόνων.

«Ο Λιονέλ δεν σκέφτεται να αποχωρήσει. Πάντα του λέμε ότι μπορεί να γίνει ένας παίκτης που αγωνίστηκε μόνο σε ένα σύλλογο στην καριέρα του. Το ίδιο επιθυμεί και εκείνος» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διοικητικού ηγέτη των Καταλανών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button