Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Δεν πάει Premier League ο Ζιντάν»

Στοπ στα σενάρια περί ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ζινεντίν Ζιντάν έσπευσε να βάλει με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Γάλλου τεχνικού Αλέν Μιλιάτσιο.

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας αναζητά ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Ρεάλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους είναι οι δύο ομάδες που έχουν ακουστεί περισσότερο να ενδιαφέρονται για τον «Ζιζού». Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνδέονται με τον Γάλλο τεχνικό από την στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι υπ΄ατμόν από την ομάδα,ενώ όσον αφορά τους «μπιανκονέρι» ελέω της αποχώρησης του γενικού διευθυντή της ομάδας Μπέπε Μαρότα.

Από την πλευρά του ο Ζιντάν δεν έχει τοποθετηθεί για τον επόμενο σταθμό του, κάτι το οποίο έκανε ο μάνατζερ του Αλέν Μιλιάτσιο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Journal de Dimanche», ο οποίος έσπευσε να βάλει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία  ομάδας της Pemier League.

«Ο Ζιζού δεν θα πάει να προπονήσει ομάδα στην Premier League, γιατί αυτό το πρωτάθλημα δεν ταιριάζει στο στιλ του. Η Γιουβέντους θα μπορούσε να είναι μία επιλογή, έχει ιστορία με αυτό το σύλλογο.

Αποφάσισε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο και δεν θα κάνει πίσω. Η Αγγλία δεν τον ελκύει, έχω κάνει τη σχετική συζήτηση μαζί του.

Ίσως να μπορεί να τον προσελκύσει μία ομάδα που να την έχει στην καρδιά του ή ένα ωραίο πλάνο, όχι απαραίτητα από κάποιο ευρωπαϊκό μεγαθήριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button