FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Βάντερσον… και οι κόκκινες κάρτες!

Ένα ακόμη δύσκολο απόγευμα για τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι και τον ΠΑΣ Λαμία, ήταν το χθεσινό.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία εχθές κατάφερε και πήρε έναν βαθμό, πραγματικά πολύτιμο, ειδικά έτσι όπως εκτυλίχθηκαν τα πράγματα, με τις αποφάσεις του Βρέσκα και των βοηθών του.

Από το 29΄η Λαμία έπαιζε με δέκα παίκτες λαθώς ο Βρέσκας σε διάστημα τριών λεπτών έβγαλε δύο κίτρινες κάρτες στον Βάντερσον, τον αρχηγό των «κυανόλευκων». Η δεύτερη κίτρινη ήταν απολύτως δικαιολογημένη, καθώς ο Καλτσάς έφευγε ολομόναχος απέναντι στον Μελίσσα, αλλά η πρώτη που έβγαλε στον Βραζιλιάνο αμυντικό ήταν τραβηγμένη και θα μπορούσε να μην την δώσει.

Παρόλο αυτά την έδωσε και ο Βάντι βγήκε εκτός παιχνιδιού σε ένα σημείο όπου ο ΠΑΣ άρχιζε να πιέζει για να πετύχει ένα γκολ. Τα δεδομένα άλλαξαν και από την επίθεση η ομάδα του Μάκη Χάβου πέρασε στην αντεπίθεση αλλά και στην φύλαξη της άμυνάς της, κρατώντας για 95 λεπτά, κάτι που της έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό.

Πρώτη φορά δύο κόκκινες για τον Βάντερσον!

Ένα αρκετά ενδιαφέρον στατιστικό του χθεσινού αγώνα, είναι η κόκκινη που δέχθηκε ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Ο Βραζιλιάνος, μετά την κόκκινη που δέχθηκε στον αγώνα με την ΑΕΛ εκτός έδρας, δέχθηκε μία ακόμη στον χθεσινό αγώνα, φτάνοντας τις 2 μέσα σε δέκα αγώνες.

Αυτή έπειτα από καριέρα αρκετών χρόνων είναι η πρώτη φορά όπου ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δέχεται δύο κόκκινες κάρτες σε μία σεζόν, έχοντας μάλιστα μπροστά του και άλλα παιχνίδια…

Η πρώτη κόκκινη που πήρε ο Βάντι ήταν τη σεζόν 2008-2009 όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της Τρεβίζο και αντιμετώπισε την Μάντοβα Κ19. Tότε ο Βραζιλιάνος είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 83΄του παιχνιδιού.

Η δεύτερη κόκκινη του ποδοσφαιριστή από την Ντρασένα ήταν τη σεζόν 2009-2010, όπου για πρώτη φορά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Ήταν σε έναν αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας με τον Άρη, (ήττα για τα Γιάννινα 0-1), με τον Βάντερσον να δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 77΄και την δεύτερη αλλά και την αποβολή στο 90΄του παιχνιδιού.

Η τρίτη κόκκινη κάρτα, ήρθε σε αγώνα για την Premyer Liqasi, πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν όταν ο 34χρονος άσσος αγωνιζόταν στη Χαζάρ. Σε έναν αγώνα με τον Γκαμπάλα (ήττα με 2-0) στο 89΄ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με απευεθείας κόκκινη τον αριστερό μπακ.

Η τέταρτη κόκκινη του Βάντερσον ήρθε και πάλι στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όταν φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων. Ήταν σε εκτός έδρας αγώνα με τον Κέρκυρα, όπου η ομάδα των Χανίων ηττήθηκε με 2-0.

Όντας αρχηγός της ομάδας, ο Βάντε δέχθηκε στο 34΄την πρώτη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 82΄δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατά συνέπεια την κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button