Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χάνει Ξάνθη… και όχι μόνο ο Ποντένσε

Αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ποντένσε, φόβοι για θλάση. Δεν παίζει κόντρα στην Ξάνθη και πιθανότατα ούτε απέναντι στη Μίλαν.

Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη την προσεχή Κυριακή. Ο Ντάνιελ Ποντένσε ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του στη σημερινή προπόνηση και αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, όμως αυτό θα γίνει ξεκάθαρο μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης.

Όπως έχουν τα πράγματα ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Πορτογάλο εξτρέμ για το παιχνίδι απέναντι στους Ακρίτες και αν οι φόβοι για θλάση επιβεβαιωθούν, θα απουσιάσει και από το μεγάλο ματς απέναντι στη Μίλαν την προσεχή Παρασκευή. Το μόνο θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι πλέον είναι έτοιμος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς και με τους δύο ακραίους επιθετικούς εκτός το πρόβλημα θα ήταν πιο έντονο.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, όταν βγήκε εκτός ο Ποντένσε σήμερα, δοκίμασε τον Ελαμπνελαουί στα εξτρέμ, με τον Βασίλη Τοροσίδη να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button