Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν σταματάει πουθενά η Νάπολι!(vids)

Η Νάπολι κέρδισε με 1-0 τη ΣΠΑΛ, ενώ η Μίλαν γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα με το ίδιο σκορ

SERIE A’-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-1

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η Μίλαν έχασε με 1-0 στην έδρα της από τη Φιορεντίνα και ο Γκατούζο μετρά ώρες στον πάγκο της ομάδας.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Λαφόντ έπεσε κι έσωσε μετά από σουτ του Τσαλχάνογλου, ενώ στο 18’ ο Τούρκος άλλαξε όμορφα με τον Σολυσο και πλάσαρε ελάχιστα άουτ από κοντά. στο 30’ ο Λαφόντ πετάχτηκε και έδιωξε σε κόρνερ υο σουτ του Ροντρίγκες, εν ώ στο 43’ ο Μιλένκοβιτς έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Τσαλχάνογλου.

Στο 51’ το σουτ του Μιραλάς από ιδανική θέση, έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 53’ ο Λαφόντ έσωσε μετά από σουτ του Σούσο όπως έκανε και στο 58’ μετά από κεφαλιά του Ιγκουαΐν.  Και στο 73ο λεπτό ο Κιέζα με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1. Στο 84ο λεπτό ο Λαφόντ έσωσε ακόμη μια φορά τους «βιόλα» διώχνοντας σε κόρνερ την κεφαλιά του Ροντρίγκες.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Σαπάτα, Ροντρίγκες, Αμπάτε (83’ Κόντι), Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Μάουρι (67’ Κουτρόνε), Καστιγιέχο (68’ Λαξάλτ), Τσαλχάνογλου, Ιγκουαΐν, Σούσο

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λαφόντ, Ούγκο, Μπιράγκι, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Μπενάσι (87’ Λαουρινί), Βερετού, Φερνάντες, Μιραλάς (62’ Ζέρσον), Σιμεόνε (88’ Πιάτσα), Κιέζα

 

ΝΑΠΟΛΙ-ΣΠΑΛ: 1-0

Γήπεδο: Σαν Πάολο

Η Νάπολι έκανε το καθήκον της, καθώς κέρδισε με 1-0 τη ΣΠΑΛ και συνεχίζει το κυνήγι της Γιουβέντους.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 11’ είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μέρτενς, ενώ στο 22’ το σουτ του Καγιεχόν έξω από την περιοχή, έξυσε το δοκάρι της ΣΠΑΛ. Και στο 45+1’ ο Μέρτενς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αλμπιόλ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 69’ το σουτ του Φαμπιάν Ρουίθ πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 81’ ο Γκόμις είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς και  στην επαναφορά ο Καγιεχόν αστόχησε.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (79’ Λουπέρτο), Χισάι, Αλμπιόλ, Ρογκ (66’ Ρουίθ), Χάμσικ, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Καγιεχόν, Μέρτενς (83’ Ντιαβαρά)

ΣΠΑΛ: Γκομίς, Τσιόνεκ, Μπονιφάτζι (83’ Φλοκάρι), Ντζουρού (42’ Βικάρι), Φαρές, Σκιαταρέλα, Βαλντιφιόρι (68’ Βαλότι), Κούρτιτς, Λατσάρι, Παλόσκι, Αντενούτσι

 

ΤΖΕΝΟΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 3-1

Γήπεδο: Μαράσι

Ανάσα για την Τζένοα που κέρδισε με 3-1 την Αταλάντα.

Στο 20ο λεπτό ο Ίλισιτς έκανε το γύρισμα και ο Τολόι έβαλε την προβολή αλλά ο Ράντου πρόλαβε, ενώ στο 34΄η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρόμουλο αλλά ο Ράντου νίκησε τον Ίλισιτς και κράτησε το μηδέν. Στο 45+1’ η Αταλάντα είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Γκόμες ενώ στο 45+5’ ο Μπερίσα είπε όχι σε κεφαλιά του Πιόντεκ και από το κόρνερ ο Πολωνός πήρε νέα κεφαλιά κι έκανε το 1-0 (η μπάλα βρήκε και στον Τολόι).

Στο 47ο λεπτό η Αταλάντα έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Σαπάτα, αλλά στο 54’ η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι και ο Κολομβιανός φορ από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-1. Όμως στο 67’ ο Ρομέρο έβγαλε τη σέντρα και ο Λάζοβιτς από κοντά έγραψε το 2-1. Στο 75’ ο Μπερίσα έδιωξε το σουτ του Μπέσα και στο 81’ αποβλήθηκε ο Παλομίνο της Αταλάντα. Στο 83’ ο Πιόντεκ έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 88’ ο Πολωνός έγραψε το 3-1 με σουτ από δεξιά που βρήκε και στο δοκάρι. Στο 90+3’ αποβλήθηκε και ο Τολόι.

ΤΖΕΝΟΑ: Ράντου, Μπιράσκι, Ρομέρο, Κρισίτο, Βελόσο (46’ Ρολόν), Λάζοβιτς (82’ Περέιρα), Μπέσα, Χίλιεμαρκ, Ρόμουλο, Πιόντεκ, Κουαμέ (71’ Σάντρο)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μπερίσα, Τολόι, Παλομίνο, Χάτεμπουρ, Γκόζενς, Μαντσίνι, Γκόμες (63’ Ριγκόνι), Ίλισιτς, Ντε Ρουν (5’ Πεσίνα), Φρόιλερ, Σαπάτα (75’ Μπάροου)

 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-1

Γήπεδο: MAPEI Stadium

Σώθηκε στο τέλος η Σασουόλο που πήρε την ισοπαλία 1-1 από την Τορίνο.

Στο 2ο μόλις  λεπτό ο Ικάζο είπε όχι σε σουτ του Μπεράρντι, ενώ στο 25’ η «γκρανάτα» άγγιξε το γκολ, με τον Μπελότι να βρίσκει τον Τζάτζα στην περιοχή και τον τελευταίο να κάνει το σουτ αλλά τον Κονσίλι να σώζει. Στο 36’ ο Ροζέριο έβγαλε τη σέντρα με τον Μπεράρντι νε πιάνει την κεφαλιά και τον Ικάζο να σώζει.

Η Τορίνο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό, ο Τζάτζα βρήκε όμορφα τον Μπελότι κι εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Ωστόσο στο 90+2’ ο Λιρόλα έκανε το γύρισμα και ο Μπρινιόλα έφερε στα ίσα το ματς ενώ στο 90+4’ ακυρώθηκε μέσω VAR, γκολ του Ιάγο Φαλκέ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μαρλόν, Φεράρι, Λιρόλα, Ροζέριο, Μπουραμπιά, Σένσι (87’ Μανιανέλι), Λοκατέλι (77’ Μπαμπακάρ), Μάτρι, Ντι Φραντσέσκο (70’ Μπρινιόλα), Μπεράρντι

ΤΟΡΙΝΟ: Ικάζο, Ίτσο, Ανσάλντι (60’ Ντε Σιλβέστρι), Ν΄Κουλού, Άινα, Ντζιντζί, Ρινκόν, Μπαζέλι (87’ Λούκιτς), Μεϊτέ, Τζάτζα (80’ Φαλκέ), Μπελότι

 

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: 1-1

Γήπεδο: Dacia Arena

Ουντινέζε και  Φροζινόνε κόλλησαν στο 1-1 και έχασαν αμφότερες καθώς μένουν στις τελευταίες θέσεις.

Στο 11ο λεπτό ο Μούσο είπε όχι σε σουτ του Τσιμπσά και στο 14’ ο Φοφανά δοκίμασε το πόδι του από τα 30 μέτρα με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω. Και στο 32ο λεπτό ο Λάρσεν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μαντραγκόρα με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 35’ η Φροζινόνε άγγιξε την ισοφάριση αλλά το σουτ του Τσιάν σταμάτησε στο δοκάρι του Μούσο.

Στο 51’ μετά από κόρνερ ο Τσιμπσά αστόχησε από κοντά, ενώ στο 56’ ο Ντε Πολ αστόχησε από κοντά και στο 61’ ο Τσιάνο με πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 82ο λεπτό ο Μούσο έσωσε μετά από σουτ του Τσιάνο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Λάρσεν, Νούιτινκ, Εκόνγκ, Ντ’Αλεσάντρο, Μαντραγκόρα, Μεχράμι, Φοφανά (64’ Πουσέτο), τερ Άβεστ (75’ Ματσίς), Ντε Πολ, Λαζάνια

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Σπορτιέλο, Κράιντς, Αριάουντο, Γκολντανίτζα, Τσιμπσά (88’ Κρισέτιγκ), Μαϊέλο, Μπεγκέτο, Τζαμπάνο, Κασάτα, Τσιάνο (88’ Κάμπελ), Τσιοφάνι (58’ Πιναμόντι)

 

ΕΜΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-4

Γήπεδο: Κάρλο Καστελάνι

Ματσάρα ανάμεσα σε Έμπολι και Σαμπντόρια με την ομάδα της Γένοβας να παίρνει μεγάλο διπλό με 4-2.

Στο 4ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ ρου Κουαλιαρέλα για οφσάιντ και στο 9’ η Έμπολι κέρδισε πέναλτι και ο Πασκουάλ έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Στο 16’ ο Πράε έκανε το γύρισμα στον Κουαλιαρέλα που έχασε απίθανη ευκαιρία σε κενό τέρμα, αλλά στο 40’ ο Ντεφρέλ βρήκε τον Ραμίρες που έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 50’ ο Προβεντέλ είπε όχι σε κεφαλιά του Τονέλι ενώ στο 68’ ο Κουαλιαρέλα αστόχησε από κοντά. Όμως στο 69’ ο πολύπειρος Ιταλός φορ έκανε το 1-2 μετά από σέντρα του Μούρου. Στο 75’ η Σμπντίρα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τονέλι να νικιέται ξανά από τον Προβεντέλ λαο  στο επόμενο λεπτό ο Καπούτο έφερε στα ίσα το σκορ μετά από ασίστ του Τραορέ. Στο 83’ ο Οντέρο είπε όχι σε σουτ του Τραορέ ενώ στο 87’ ο Καπράρι έγραψε το 2-3 μετά  από ασίστ του Σαπονάρα. Στο 90’ ο Μούρου πρόλαβε τον Λα Γκουμίνα και στο επόμενο λεπτό όμως, ο Καπράρι με σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Προβεντέλ κάνοντας το 2-4. Στο 90+6’ ακυρώθηκε γκολ του Λα Γκουμίνα.

ΕΜΠΟΛΙ: Προβεντέλ, Σιλβέστρ, Πασκουάλ, Ράσμουσεν (72’ Ζάιτς), Βέσελι, Ντι Λορέντζο, Μπενασέρ, Άκουα (84’ Ουτσάν), Τραορέ, Λα Γκουμίνα, Καπούτο

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Σάλα, Τονέλι, Άντερσεν, Μούρου, Έκνταλ, Λινέτι (86’ Γιάνκτο), Πράε, Ραμίρες (65’ Σαπονάρα), Κουαλιαρέλα, Ντεφρέλ (85’ Καπράρι)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button