FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχουμε ξανά πρωτάθλημα!

Οι διαιτητές τις επόμενες ώρες θ’ ανακοινώσουν την απόφασή τους για την αποχή και οι Βασιλειάδης, Γραμμένος πιστεύουν πως το πρωτάθλημα θ’ αρχίσει κανονικά στις 12 Ιανουαρίου.

Λίγο μετά τις 11:00 ξεκίνησε η συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΠΟ, με την παρουσία τόσο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, όσο και του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένου. Το θέμα συζήτησης είναι η στάση των διαιτητών και η απόφαση για την αποχή τους από τους αγώνες έπειτα από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στα γραφεία της ΕΠΟ το «παρών» δίνουν επίσης ο Πετρ Φούσεκ από FIFA/UEFA, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, αντιπροσωπεία των διαιτητών αποτελούμενη από τους Τάσο Παπαπέτρου, Γιάννη Παπαδόπουλο, Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη, καθώς και ο Ταξίαρχος Αθανασόπουλος ως εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Οι διαιτητές αναμένεται να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους, επιθυμώντας να γίνουν δεκτά τα αιτήματα που θα θέσουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, προκειμένου να φανεί αν θα πάρουν πίσω την απόφασή τους για αποχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button