FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μπαίνει στην τελική ευθεία» ο ΠΑΣ Λαμία!

Με μοναδικό γνωστό πρόβλημα, την απουσία του Γιάννη Σκόνδρα, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκληρώνει σιγά σιγά την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σάββατο σήμερα και η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία, βρίσκεται πλέον στο τελικό της στάδιο. Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα παίξει εντός έδρας και πάλι με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της SuperLeague.

Ο Έλληνας τεχνικός, έχει τη χαρά να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα του, εκτός βέβαια από τον τιμωρημένο Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος θα δει το ματς από τις κερκίδες.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Χάβος ίσως δείξει και το σχήμα με τα πρόσωπα που θα αγωνιστεί η ομάδα την Δευτέρα, αλλά όπως και να έχει δεν αναμένονται και πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία δύο παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button