«Δεν έχει κλείσει ακόμα σε ομάδα ο Σιμόες»

Ο μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ, Κιμ Ριμπέιρο, μιλάει για το πως έχει η κατάσταση με το μέλλον του πελάτη του.
Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη με το μέλλον του Αντρέ Σιμόες, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του παίκτη Κιμ Ριμπέιρο. Με δηλώσεις του στη Live Sport, ο ατζέντης τόνισε πως ο πελάτης του δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα ακόμα.
Συγκεκριμένα τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν κάποιες προτάσεις που έφτασαν στα χέρια μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά τις απορρίψαμε με τον Αντρέ γιατί δεν μας ικανοποιούσαν. Ποτέ δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και πρότζεκτ. Παρότι έχουμε το δικαίωμα να συμφωνήσουμε με άλλη ομάδα, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει δώσει χέρια με κανένα άλλο κλαμπ.
Τις επόμενες μέρες έχω κάποια ραντεβού στα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά. Η ΑΕΚ ξέρει ποια είναι η θέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση, αλλά το επόμενο συμβόλαιο θα είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του Αντρέ. Είναι λοιπόν νορμάλ και κατανοητό εάν θέλει τους καλύτερους όρους για τον ίδιο και την οικογένειά του».