Αντσελότι: Ρεάλ και Ζιντάν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον

Με θετικά σχόλια υποδέχθηκε ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης την επιστροφή του Γάλλου στη τεχνική ηγεσία.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στη τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε πως η ομάδα και ο Γάλλος συνθέτουν το τέλειο ζευγάρι.
Υπενθυμίζεται πως το 2014 που η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, βοηθός του Αντσελότι, στον πάγκο, ήταν ο Ζιντάν.
Μιλώντας στο France Football, ο Αντσελότι τόνισε: “Θα έλεγα ότι η Ρεάλ και ο Ζιντάν είναι το τέλειο ζευγάρι, είναι ένας τέλειος γάμος. Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Γι’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η νέα συνύπαρξή τους θα εξελιχθεί τέλεια.
Ο Ζιντάν γύρισε γνωρίζοντας πολύ καλά τι κατάσταση θα βρει. Δεν βλέπω κανέναν άμεσο κίνδυνο για τον ίδιο. Κανείς δεν θα τον κατηγορήσει για τα αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν. Θα μπορέσει αυτούς τους μήνες να δουλέψει ήρεμος. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο το γεγονός ότι ανέλαβε τώρα ώστε να κερδίσει χρόνο εν όψει της νέας σεζόν”.











