ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πετάνε φωτιές» τρεις πρώην «κυανόλευκοι»!(vids)

Βρίσκουν δίχτυα σε κάθε ευκαιρία τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, με τους δύο από αυτούς να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.

Ανδρέας Βασιλόγιαννης

Σε εκπληκτική φόρμα βρίσκτεται ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Ο Έλληνας εξτρέμ, για το πρωτάθλημα της Β΄Τουρκίας έκανε το 1-1 για την Ουμρανίγεσπορ, στην εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Αλντινόρντου.

Έτσι, ο Βασιλόγιαννης έφτασε φέτος τα 4 γκολ και τις 2 ασίστ και συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Εβγκέν Μπούντνικ

Σε μία από τις καλύτερες αγωνιστικές του περιόδους βρίσκεται ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Εβγκέν Μπούντνικ.

Ο Ουκρανός θηριώδης φορ, αγωνίζεται πλέον στη Λεβάντια της Εσθονίας και έχει σημειώσει μέχρι στιγμής σε 6 αναμετρήσεις 8 γκολ και 2 ασίστ.

Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε άλλο ένα στη νίκη με 5-2 σκορ επί της JK Viljandi Tulevik.

Νίκολα Άτστεσριτς

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Σε εξαιρετική φόρμα όπως φαίνεται εκτός από τον Μπούντνικ είναι και ο Νίκολα Άτστεριτς.

Ο επίσης πρώην σέντερ φορ της Λαμίας, αγωνίζεται από τον Γενάρη στη Σουϊδική GAIS και σε 3 ματς που έχει αγωνιστεί έχει πετύχει 2 γκολ και 1 ασίστ.

Στην αναμέτρηση της ομάδας του με την IF Brommapojkarna, ο Σέρβος υψηλόσωμος επιθετικός έκανε το 0-1 στη νίκη της GAIS με 1-2.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button