Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σωματική και λεκτική βία καταγγέλλουν οι οργανωμένοι του Αστέρα

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα μετά τον αγώνα – ήττα από τη Λαμία με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν σωματική και λεκτική βία από μέλη της διοίκησης προς φίλαθλο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να σηκώσετε κεφάλι, γιατί ο περσινός εφιάλτης δεν πρόκειται να φύγει. Τα σημερινά χάλια ΔΕΝ μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα ξανασυμβούν. Δε ζητάμε τίτλους και ευρώπες, καλοδεχούμενα αν έρθουν και αυτά, ΑΛΛΑ για να έρθουν Η ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Τώρα στα δικά μας. Είναι αδιανόητο να έρχονται σε εμάς κάποιοι παίκτες μόνοι τους να απολογούνται για σήμερα και από την άλλη πλευρά μέλη της διοίκησης να κάνουν ΦΡΑΣΤΙΚΗ και ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ(!!) σε φίλαθλο της ομάδας! Απαράδεκτη η συμπεριφορά προς τον κόσμο. Το επίπεδό τους φάνηκε. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

Είμαστε οι ίδιοι που τρέχαμε σε Καστοριά, Προοδευτική στη Β’, οι ίδιοι που γεμίσαμε το γήπεδο του Μεσσηνιακού στη Γ’, οι ίδιοι που ακολούθησαν σε Τελικό και εξωτερικό. Εσείς έχετε αλλάξει, γι’ αυτό και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ από τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ είτε λίγοι είτε πολλοί!

Tigers Club»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button