FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Φερνάντο Γοδόι!(pics+vids)

Μπορεί με το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο να σας θυμίζει κάτι, αλλά για αυτό είναι το LamiaSports εδώ για να σας παρουσιάσει αναλυτικά τον Φερνάντο Γοδόι, τον Αργεντινό αμυντικό χαφ και φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία.

Εχθές το βράδυ, διαβάσατε στο LamiaSports πως ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, εκτός από τους Χόρχε Ντίαζ και Ροντρίγκο Γκάλο (σας έχουμε ενημερώσει και για τους δύο σε προηγούμενα άρθρα) έχει προτείνει στον Μάκη Χάβο, τον Αργεντινό ανασταλτικό χαφ, Φερνάντο Γοδόι.

Πρόκεται για έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή και στον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία αλλά και γενικά στο ελληνικό κοινό, μιας και είχε περάσει από τη χώρα μας, παίζοντας για τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο.

Όμως, το LamiaSports για να μπορείτε εσείς να έχετε μία πιο σφαιρική άποψη, περί τίνος πρόκειται σας ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

Το Who is Who του Φερνάντο Γοδόι

Ο Φερνάντο Γκάμπριελ Γοδόι είναι 29 ετών, έχει γεννηθεί την 1 Μαΐου του 1990 στο Μπουένος Άϊρες της Αργεντινής, έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χάφ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ιντεπεντιέντε Κ20 ενώ αγωνίστηκε λίγο αργότερα και στην ανδρική ομάδα από το 2009 έως το 2013.

Με την Ιντεπεντιέντε, αγωνίστηκε σε 90 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ ενώ τη σεζόν 2009/2010 κατέκτησε και το μοναδικό τρόπαιο στην καριέρα του, το Copa Sudamericana.

(Photo credit should read JUAN MABROMATA/AFP/Getty Images)

Το 2013 έφυγε για πρώτη φορά από την χώρα του, για να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Με τα «κίτρινα» αγωνίστηκε έως τον Ιούλιο του 2015, συμπληρώνοντας 63 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Έφυγε από το Αγρίνιο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 15/16 για να πάει στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου.

Στο Περιστέρι έκατσε μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, καταφέρνοντας να παίξει σε 23 ματς με το αστέρι στο στήθος.

Από την Ελλάδα αποχώρησε για να γυρίσει στη χώρα του και την Γοδόι Κρουζ, με την οποία έπαιξε μόλις σε 14 ματς.

Δόθηκε δανεικός τον Αύγουστο του 2016 στην CA Talleres, με την οποία έπαιξε σε 36 παιχνίδια έχοντας και 2 ασίστ.

Όταν γύρισε στην Κρουζ, έφυγε εκ νέου δανεικός αυτή τη φορά για την Αλντοσίβι με την οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, έχοντας συμπληρώσει 14 παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή:

Δείτε τώρα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Φερνάντο Γοδόι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button