Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

O El Maestro και οι πολεμιστές του.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com για σήμερα από τον Χρήστο Βενίδη.

Καλησπέρα,

το COPA AMERICA ξεκίνησε και μας απέδειξε ότι καμία ομάδα δεν θα τα παρατήσει εύκολα.

Η Βενεζουέλα κόντραρε το Περου και πήρε το Χ και η Κολομβία πολύ ανώτερη από την Αργεντινή πηρε την νίκη με 2-0. Η Κολομβία επιβαιβεωσε την πρόταση μας για το 2-3 γκολ αλλα και το over 3.5κόρνερ για την ομάδα του Πορτογάλου Κάρλος Κέιροζ.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο προτάσεις από τους αγώνες για το COPA AMERICA αλλα με μια πρόταση μπέιζμπολ από το καλύτερο πρωτάθλημα μπέιζμπολ στον κόσμο το MLB.

COPA AMERICA ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ (22:00)

Πρώτος αγώνας για την ομάδα της Παραγουάης στην διοργάνωση και απέναντι της θα εχει την μια από τις δυο φιλοξενούμενες ομάδες τηςCONMEBOL το Κατάρ. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της ομάδας του Εντουάρντο Μπερίζο, μιας και το Κατάρ σίγουρα θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να αντεπιτεθεί στην κόντρα. Η Παραγουάη θα προσπαθήσει να παρει μια καθαρή νίκη αλλα πιθανόν να δυσκολευτεί αρκετά.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΕΚΟΥΑΔΟΡ (01:00)

Η αρχή είναι το ήμιση του παντός, και με το παράδειγμα της Αργεντινής στον χθεσινό αγωνα η Ουρουγουάη θα μπει αρκετά υποψιασμένη στο παιχνίδι. Απέναντι της δεν θα βρει μια ομάδα του επιπέδου της Κολομβίας αλλα μια από τις αδύναμες υποθετικά πάντα ομάδες της διοργάνωσης. Όλα θα εξαρτηθούν από το ποσο σοβαρά θα πάρουν το παιχνίδι οι παίχτες του εμβληματικού προπονητή  της Ουρουγουάης El Maestro,  Όσκαρ Τάμπαρεζ.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΑΘΛΕΤΙΚΣ-ΜΑΡΙΝΕΡΣ (23:00)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που πολύ πιθανόν θα προσφέρει αρκετο θέαμα θα διεξαχθεί απόψε στην Καλιφόρνια ανάμεσα στους Αθλέτικς και τους Μάρινερς. Ένας αγωνας ανάμεσα σε δυο πίτσερ αρκετά ασταθείς στο παιχνίδι τους και δυο επιθετικές γραμμές που μπορούν να σκοράρουν αρκετά . Οι Μάρινερς θέλουν την ρεβάνς μετα την προηγούμενη ήττα με 11-2 και οι Αθλέτικς θέλουν ακόμη μια πειστική νίκη στην έδρα τους.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button