Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Κόντρα στο Χιούστον!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα αρκετά καλά πήγαμε στοιχηματικά εχθές στην Ευρώπη, σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο κρίσιμα παιχνίδια στο MLS και με ένα παιχνίδι μπέιζμπολ από το πρωτάθλημα του MLB.

ΜLS : ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 02:00

H Ουάσινγκτον καταφέρνει χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια και παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα να παραμένει ψηλά στην βαθμολογία. Το Νιού Ίνγκλαντ βρίσκεται στην 17η θεση σε 19 αγώνες με 23 βαθμούς. Στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει μια ισοπαλία και δυο συνεχόμενες νίκες. Δύσκολο παιχνίδι για την Ουάσινγκτον που θα βρει απέναντι της μια ομαδα σε άνοδο, παρόλα αυτά έχει την ποιότητα να πάρει αποτέλεσμα. Το Νιου Ινγκλαντ αν έχει και στον σημερινό αγώνα παρόμοια απόδοση με τα προηγούμενα θα βάλει δύσκολα στην γηπεδούχο  .

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

ΜLS : XΙΟΥΣΤΟΝ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 04:00

Tο Χιούστον βρίσκεται στην 13η θεση σε 18 αγώνες με 27 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων 28-25. Στα 5 τελευταία παιχνίδια δεν έχει καλά αποτελέσματα καθώς προέρχεται από 4 ήττες και 1 νίκη. Το Λός Άντζελες μετά τον αποκλεισμό από το Πόρτλαντ στο κύπελλο που δίνει στον νικητή θεση στο Champions League της Λατινικής Αμερικής θα δώσει βάρος στο πρωτάθλημα. Είναι η καλύτερη ομαδα στο mls φέτος μέχρι στιγμής με εξαιρετική άμυνα και επίθεση. Δύσκολο παιχνίδι για το Χιούστον που ψάχνει την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις αλλά σήμερα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.  

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

MLB : ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ-ΑΤΛΑΝΤΑ 05:10

To Σαν Ντιέγκο βρίσκετε στην 9η θεση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 45-45. Τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος δείχνοντας μια σταθερότητα που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως κάτι αλλάζει στον οργανισμό που θέλει τα επόμενα χρόνια η ομαδα να αρχίζει να πρωταγωνιστεί . Η Ατλάντα φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα έχει ξεκάθαρο στόχο τα playoffs και από κει και πέρα όσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει. Η προσθήκες του Κίουτσελ και Ντόναλσον της έχουν αλλάξει επίπεδο και με το ήδη πολύ καλό υλικό που είχε καταφέρει να φτάσει στην 2η θεση .

Ένα ωραίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει σήμερα στο Σαν Ντιέγκο ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες του πρωταθλήματος με στόχους . Η Ατλάντα είναι σοβαρή και το Σαν Ντιέγκο είναι από τις ομάδες που προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button