«Τριάδα με απόδοση 7.90 από το Europa League …»
Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.
Καλημέρα, τρίτη συνεχόμενη μέρα με 2/3 και επιστροφή το ποντάρισμα σε όποιον ακολουθεί το σύστημα «Τρίξι» που προτείνουμε. Σήμερα Πέμπτη οι αγώνες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον είναι οι επαναληπτικοί για τα προκριματικά του Europa League. Συνεχίζουμε με «Τρίξι» και σήμερα με τρεις επιλογές από το Europa League. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω.
ΡΙΕΚΑ – ΓΑΝΔΗ 21:00
Η Ριέκα ηττήθηκε στο Βέλγιο αλλά πέτυχε ένα γκολ που τις δίνει ελπίδες για την σημερινή αναμέτρηση. Η Γάνδη πήρε την νίκη αλλά δέχτηκε γκολ και έτσι είναι αναγκασμένη να σκοράρει στην Κροατία. Οι Κροάτες απ την άλλη είναι αναγκασμένοι να ψάξουν το γκολ από την αρχή. Και οι δυο ομάδες είναι ομάδες που έχουν το γκολ σχετικά εύκολα αλλά αμυντικά εμφανίζουν κενά ανά διαστήματα στο παιχνίδι τους. Η ανάγκη και των δυο για σκορ στην αναμέτρηση αλλά και οι μέτριες αμυντικές τους γραμμές μας οδηγούν στο over 2.5 με απόδοση 1.95.
Διάβασε εδώ περισσότερα προγνωστικά από το us-sportsbet.com
AΪΝΤΡΑΧΤ- ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ 21:30
Το Στρασβούργο την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε από την Ρέν στην έδρα του με το μυαλό των παιχτών να βρίσκεται στην σημερινή αναμέτρηση με την Αίντραχτ. Οι Γερμανοί δεν τα κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Λειψία και ηττήθηκαν με 2-1. Και οι δύο φάνηκε πως το μυαλό τους ήταν στο σημερινό παιχνίδι και ηττήθηκαν σχετικά εύκολα. Δεν θα είναι λογικά τόσο εύκολο για την Αίντραχτ να πάρει την πρόκριση μιας και οι Γάλλοι με το 1-0 του πρώτου αγώνα θα χρειαστεί να πιέσουν και να πετύχουν τουλάχιστον ακόμη ένα γκολ. Επιλογή στην αναμέτρηση το g/g στην εξαιρετική απόδοση 2.25.
Διάβασε εδώ περισσότερα προγνωστικά από το us-sportsbet.com
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΛΕΓΚΙΑ 21:45
Η Ρείντζερς πήρε αυτό που ήθελε απ το πρώτο παιχνίδι, μια λευκή ισοπαλία και πάει στην έδρα της σε 90 καθαρά λεπτά να πάρει την πρόκριση. Η Λέγκια στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα αναγκαστική να γυρίσει τρεις φορές το παιχνίδι απέναντι στην Λόντζ για να πάρει την νίκη τελικά με 2-3 εκτός έδρας. Στην έδρα της η Ρέιντζερς είναι πολύ δυνατή και σκοράρει εύκολα. Απέναντι της θα έχει μια σκληροτράχηλη ομάδα που δημιουργεί φάσεις αλλά παίζει και σκληρή άμυνα. Εύκολα η δύσκολα η Ρέιντζερς θα πάρει την πρόκριση και θα πάμε με το over 1.5 goal την Ρέιντζερς με απόδοσή 1.80.
Διάβασε εδώ περισσότερα προγνωστικά από το us-sportsbet.com
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
ΡΙΕΚΑ – ΓΑΝΔΗ
over 2.5 (1.95)
AΪΝΤΡΑΧΤ- ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ
g/g (2.25)
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ-ΛΕΓΚΙΑ
over 1.5 goal Ρέιντζερς (1.80)
AΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ : 7.90
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ
Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.